Sumbangan ~ Tolong Klik.... Thanks.

Friday, September 12, 2008

Peralihan kuasa: Najib serah perwakilan, Muhyiddin sedia terima padah

12-09-2008 11:53:54 AM

KUALA LUMPUR: Timbalan Perdana Menteri, Datuk Seri Najib Tun Razak mahu peralihan kuasa ditentukan oleh perwakilan pada mesyuarat Umno bahagian selepas umat Islam menyambut hari raya Oktober ini.

Beliau berkata demikian kepada pemberita selepas menhgadiri persidangan Perniagaan China Guangdong-Malaysia di sini hari ini.

Dalam pada itu, Naib Presiden Umno, Tan Sri Muhyiddin Yassin berkata beliau tidak gentar terima padah kerana menyuarakan apa yang ramai ahli Umno dan parti komponen Barisan Nasional mahukan.

Tambahnya, beliau tidak berniat untuk menyinggung Perdana Menteri, Datuk Seri Abdullah Ahmad Badawi tetapi seseorang mesti berani menyuarakan yang benar.AR: Najib nih menompang keberanian Muhyiddin aje.... tapi, AR yakin, si BIJAN nih tak sempat nak merasa kerusi Perdana Menteri, dan si Rosmah laks, tak dan nak merasa jadi Wife PM....... Ada juga diberitakan Muhyiddin pun melompat..... Paklah, jangan nak tunjuk samseng lagi, Muhyiddin dah tak heran dah....... nak gantung ke? nak buat apa? dahlah dulu Dolah nih nak ambik KJ jadi Menteri Belia dan Sukan, si Muhyiddin nihlah yang berani bantah termasuk Rafidah Aziz...... hahhaha, Dolah Gila Kuasa, tapi bagi Khairy yang atur.... alamaknya, musnah negara!!!!


0 comments:

Post a Comment

Blog Stats