Sumbangan ~ Tolong Klik.... Thanks.

Tuesday, February 17, 2009

CONFIRM!!!! : Elizabeth, ADUN Bukit Lanjan Letak Jawatan - ref Malaysiakini

HUHH...DAH JADIK 3 BUKIT NIE...

Elizabeth Wong letak jawatan Exco, Adun


KUALA LUMPUR: Elizabeth Wong Keat Ping yang dikaitkan dengan penyebaran gambar bogelnya di internet, mengumumkan meletakkan jawatan Exco Selangor dan Adun Bukit Lanjan berkuat kuasa hari ini.

Beliau mengumumkan demikian pada sidang akhbar pagi ini di Ibu Pejabat Parti Keadilan Rakyat (PKR), di sini.

KING OF THE HILLS..KITA TENGOK SAPA YANG KENAAAAA..WKAHAKHAKAHA


SUMBER : Web Panas

Adakah Raja Petra Dihantar ke Kamunting??? - ref Malaysiakini

Bersumberkan daripada penulis tersohor, Tukar Tiub memberitakan.....

Pada ketika ini Raja Petra Kamaruddin (PRK ) sedang menunggu keputusan Mahkamah Perseketuan sama ada pembebasan Raja Petra dari tahanan ISA akan di terus atau RPK akan di hantar semula ke Kamunting.

Ketika ini 3 orang hakim sedang mendengar hujjah dari peguma bela Raja Petra.

Mahkamah Perseketuan terletak di Putrajaya.

ARef : Berdoalan agar Keadilan tertegak di Malaysia, dan yang bersalah harus dihukum dan BEBASKANlah RAJA PETRA........ Dan jangan lupa berdoa AGAR ALLAH memberi keizinan agar NAJIB DAN ROSMAH di siasat dalam PEMBUNUHAN ALTANTUYA!!!!! Dan sekiranya Najib dan Rosmah bersalah, Semoga ALLAH memberi undang-undang yang adil lagi semasa di dunia.

MALAYSIA DALAM BAHAYA - ref Malaysiakini

Semenjak 2 menjak nih, selepas tragedi 8 Mac lepas yang menyebabkan UMNO dan sekutunya kalah teruk dalam Pilihanraya Umum Malaysia ke-12, strategi jahat UMNO semakin menjadi-jadi.

Sekiranya diimbas kembali peristiwa demi peristiwa, rakyat Malaysia seharusnya membuka mata dan menyedarkan seluruh rakyat Malaysia yang masih mengantuk atau terlena dek kerana habuan duniawi UMNO.

Peristiwa LIWAT 2 yang direka cipta oleh UMNO dengan tetiba dipersetujui oleh EZAM yang kini menyertai UMNO dan yang dahulunya kononnya bermati-matian memperjuangkan REFORMASI kerana perbuatan UMNO yang terang-terangan TIPU!!!!

Setelah itu, peristiwa penangkapan EXCO NEGERI PERAK terhadap KES RASUAH yang akhirnya menyebabkan 3 EXCO daripada Pakatan Rakyat keluar dan menyokong agenda UMNO dan menyebabkan Kerajaan Perak beralih kuasa kepada UMNO.

Dan kini, EXCO NEGERI SELANGOR, Elizabeth Wong yang sedang digoyahkan UMNO dengan penyebaran gambar separuh bogelnya menyebabkan kemungkinan besar beliau akan meletak jawatan sebagai EXCO dan juga ADUN Bukit Lenjan.

Apa yang dapat disimpulkan, UMNO akan mengHALALKAN sahaja perbuatan Orang-orang UMNO meskipun Orang UMNO membunuh manusia, melakukan RASUAH, MEROGOL ANAK GADIS orang, MENCABUL kehormatan GADIS ( terutama di Havana Club), dan segala maksiat yang dilakukan oleh orang-orang UMNO kerana yang penting bagi mereka ialah, anda menjadi AHLI UMNO atau MENYOKONG UMNO, anda akan selamat di dunia MALAYSIA ini!!!!!

Apa yang pasti, kita semua dalam PAKATAN RAKYAT jangan gentar dan khuatir dengan tindak tanduk UMNO yang jahat ini, apa yang paling penting, kuatkan IMAN kita, persiapkan diri kita dengan IMAN dan AMAL YANG SOLEH demi perjuangan yang BENAR, kita jangan gentar dengan beberapa pejuang kita yang telah tewas dan melarikan diri daripada peperangan dan ada juga menjadi BARUA kepada MUSUH iaitu UMNO, apa yang paling penting, PERJUANGAN WAJIB DITERUSKAN dan KITA BERTAWAQQAL PADA ALLAH dengan setiap ketentuanNYA.

Blog Stats