Sumbangan ~ Tolong Klik.... Thanks.

Tuesday, February 17, 2009

MALAYSIA DALAM BAHAYA - ref Malaysiakini

Semenjak 2 menjak nih, selepas tragedi 8 Mac lepas yang menyebabkan UMNO dan sekutunya kalah teruk dalam Pilihanraya Umum Malaysia ke-12, strategi jahat UMNO semakin menjadi-jadi.

Sekiranya diimbas kembali peristiwa demi peristiwa, rakyat Malaysia seharusnya membuka mata dan menyedarkan seluruh rakyat Malaysia yang masih mengantuk atau terlena dek kerana habuan duniawi UMNO.

Peristiwa LIWAT 2 yang direka cipta oleh UMNO dengan tetiba dipersetujui oleh EZAM yang kini menyertai UMNO dan yang dahulunya kononnya bermati-matian memperjuangkan REFORMASI kerana perbuatan UMNO yang terang-terangan TIPU!!!!

Setelah itu, peristiwa penangkapan EXCO NEGERI PERAK terhadap KES RASUAH yang akhirnya menyebabkan 3 EXCO daripada Pakatan Rakyat keluar dan menyokong agenda UMNO dan menyebabkan Kerajaan Perak beralih kuasa kepada UMNO.

Dan kini, EXCO NEGERI SELANGOR, Elizabeth Wong yang sedang digoyahkan UMNO dengan penyebaran gambar separuh bogelnya menyebabkan kemungkinan besar beliau akan meletak jawatan sebagai EXCO dan juga ADUN Bukit Lenjan.

Apa yang dapat disimpulkan, UMNO akan mengHALALKAN sahaja perbuatan Orang-orang UMNO meskipun Orang UMNO membunuh manusia, melakukan RASUAH, MEROGOL ANAK GADIS orang, MENCABUL kehormatan GADIS ( terutama di Havana Club), dan segala maksiat yang dilakukan oleh orang-orang UMNO kerana yang penting bagi mereka ialah, anda menjadi AHLI UMNO atau MENYOKONG UMNO, anda akan selamat di dunia MALAYSIA ini!!!!!

Apa yang pasti, kita semua dalam PAKATAN RAKYAT jangan gentar dan khuatir dengan tindak tanduk UMNO yang jahat ini, apa yang paling penting, kuatkan IMAN kita, persiapkan diri kita dengan IMAN dan AMAL YANG SOLEH demi perjuangan yang BENAR, kita jangan gentar dengan beberapa pejuang kita yang telah tewas dan melarikan diri daripada peperangan dan ada juga menjadi BARUA kepada MUSUH iaitu UMNO, apa yang paling penting, PERJUANGAN WAJIB DITERUSKAN dan KITA BERTAWAQQAL PADA ALLAH dengan setiap ketentuanNYA.

3 comments:

Anonymous said...

Typical mentaliti Pakatan Rakyat? Semuanya salah UMNO. Bilalah budak-budak PR ni nak sedar. Siang malam kena kelentong dengan Brother Anwar Bin Ibrahim. Ayuh buka minda anda. Jangan biar ianya ditutupi dengan temberang BABI.

Anak Reformasi said...

Assalamualaikum anonymous,

Harapnya saudara/i dapat tengok betul2, APA YANG BERLAKU DENGAN KES ALTANTUYA????

APA YANG BERLAKU KEPADA CHU SOI LEK???

APA YANG BERLAKU KEPADA JAMALUDDIN JARJIS?

jadi, buka minda anda.... sebab kami sekarang pun sudah terbuka minda!!!! Kami tak kesah menghukum orang yang bersalah, tapi jangan memfitnah orang yang tak bersalah!!!!

Dan, jangan lupa, kita semua ada ALLAH yang menjadi tempat kita mengadu!!!!

- Terima kasih kerana berkunjung ke blog ini.

Anonymous said...

If Brother Anwar bin Ibrahim is BABI then what the hell are the MCA idiots whom you UMNO people rub shoulders with?

Post a Comment

Blog Stats