Sumbangan ~ Tolong Klik.... Thanks.

Friday, September 12, 2008

Che Det - Blogger BN@UMNO Dulu dan Kini

DULU DULU...

1) -->Blogger bn@umno said...

chedet ni menyibuk je.Malaysia jadi macam ni pun disebabkan oleh si mamak ni juga yg memerintah secara diktator 22 tahun yg lalu.Si mamak ni sepatutnya disumbatkan dalam penjara atau di dakwa dibawah ISA.

(August 14, 2008 1:57 AM)


2) -->Blogger bn@umno said...

aku sejak dulu lagi dah bencikan si mamak ni walaupun masa itu dia masih lagi dalam BN.Aku lebih respect AAB drpd si mamak ni kerana beliau seorg yg bertimbang rasa, adil, tidak bersikap diktator dalam pemerintahan dan banyak lagi.Cuma dr segi pentadbiran AAB ada sedikit kelemahan tapi aku yakin AAB mampu melonjakkan semula ekonomi malaysia jika kita sama-sama memberi sokongan sepenuhnya kpd AAB.kalau AAB nak dibandingkan dgn DSAI, confirm DSAI pasti jauh ketinggalan.

(August 14, 2008 3:10 AM)KINI... He.. He...

1) -->Blogger bn@umno said...

wow berita baik.aku dengar DR M bercadang untuk menyertai BN semula bagi menguatkan jentera BN yg agak lemah sekarang ni.mungkin sebelum 16 sept Dr.M akan sertai BN.nampaknya besar kemungkinan impian DSAI membentuk kerajaan baru tidak akan tercapai dgn kemasukkan Dr.M ke BN semula.

September 8, 2008 4:31 AM


INI LA BUKTI BN@UMNO NIE BODOH KAH.. KAH... KAH,,, HARI NIE CAKAP NYER LAIN ESOK CAKAP NYER LAIN LA PULAK,,, BODOH SUPER LEMBU...

SAUDARA2 TENGOK LA LEPAS NIE DIA JAWAB APA MEH KITER RAMAI2 TANYA BN@UMNO NIE KENAPA DIA BERCAKAP BERCANGAH2??

1 comments:

arshad said...

APALAH GUNA MELAYU SAMA MELAYU DOK TERA BEGADOH,
BANGSA LAIN DAH MAKIN SEHALUAN NADA DAN CITA.
KEMANA LAGI ANAK CUCU NAK GI MENUMPANG.SEDARLAH WAHAI MELAYU-MELAYU.ORG TERTENTU BERLANTANG SUARA KERANA ADA TUJU MENGEJAR LABA. BERSATULAH WAHAI MELAYU OII. KITA DAH TAK ADA NEGARA LAIN. INILAH MALAYSIA.PERTAHANKANLAH .

Post a Comment

Blog Stats