Sumbangan ~ Tolong Klik.... Thanks.

Tuesday, September 16, 2008

916 : Sekitar Himpunan Hari Malaysia












Sekitar gambar di Himpunan Hari Malaysia.... Oleh kerana, sudah lama..... AR telah buang sedikit gambar Himpunan Hari Malaysia ini bagi mengurangkan kesesakan pada blog Anak Reformasi ini.

- Anak Reformasi.

9 comments:

agas said...

crite xde ke sikit,klip vdio ke...

pitih said...

Takbir!!Reformasi,reformasi..!!
http://kelapadara-desakubio-asli.blogspot.com

mafizah said...

TEMBERANG PON LAGIK MAU PERCAYA..!!!

joned said...

ermm buang masa la korang nie..
yg dok atas tu duit berkepuk2 korang yg kat bawah ape ade..
habuk pon x de..baik prg bwat bisnes cr duit lg baik.

Anonymous said...

aku kesianla kat korang ni..dah sah2 kena tipu masih nak pecaya lagi kat si al-juburi ni (the desperate back-door wannabe PM)..takdela sampai penuh stadium tu..ckp beriya2 rm40 ribu crowds..takat padang lopang2 macamtu nak celebrate Malaysia baru apenye..

Anonymous said...

anonymous...anonymous...sume yang datang tu tak kena upah...kalau umno buat kena ade upah...tu ko kena tgk....sekarang nie umno alias bn dah nak berpecah...gerakan kutuk....zaid dah kutuk....spp dah kuar....ape lagi ko nak tgk umno tu...harga minyak dah turun asal tak turun lagi minyak....inflasi dah naik 8.5% brader....nie sume kerajaan umno buat...jambatan bengkok tak jadi umno jugak buat...deficit kerajaan umno jugak buat...mana ketauanan melayu ko kalau dah jahanam malaysia...ko tgk padang tu ko tau kite boleh buat perubahan...umno dah gila kuasa...kerana umno rasuah melampau...kalau ko nak tau cube cek kat negeri pakatan rakyat....dieorang ekonomi berkembang pesat pasal diorang jaga gila rasuah..nie pemilihan wakil umno dah rasuah ape nie...siap ade report polis tiga lagi...tak buat ape2 pon...buat ape nak sokong bn bahalul lagi...kuar je laaaa...

Anonymous said...

joned.. joned.. ko kira duit dia orang jer.. duit Pak Lah and sons, Najib n Ros dll ko punya idola ko tak kira pulak..
Org yg buta hati dan buta perut jer yg sokong BN ni.. buta hati sbb x nampak kemungkaran BN, buta perut sbb tak kenal halal haram.

mafizah, satu soalan utk ko.. kenapa pak lah takut nak jumpak Anwar kalu dia rasa anwar temberang?? jumpa jer lah. buktikan yang dia tu temberang.. kononnya tak nak buang masa.. alah, 1 jam pun tak boleh?? logik la skit..

PCQ said...

hohohohoh....boleh ka anwar bentuk kerajaan?..huhuhuhu...DAP dan PAS boleh duk satu meja..dan kongsi kuasa?..huhuhuuh

Terasa Cock said...

hye my name terasa but my friends cal me terasa cock..becoz i always talking cock.

Post a Comment

Blog Stats