Sumbangan ~ Tolong Klik.... Thanks.

Monday, October 20, 2008

Terbongkar: Benarkah Bakal PM Itu Ahli Koprorat FreeMason Malaysia !!

Satu berita menggemparkan telah berlaku, dan kami sendiri tidak perasan akan isu ini. Ianya berkaitan dengan laporan tentang Manifesto Najib Razak dalam artikel terdahulu. Sungguh, tidak disangka-sangka bahawa dalam maklumat tentang "perkhidmatan sosial" Najib, ada menyebutkan beliau adalah "Ahli Kehormat FreeMason Malaysia" sejak 1980 hingga sekarang. Ramai yang tertanya-tanya, dari manakan maklumat ini diperolehi?.


Kami sendiri terkejut dengan maklumat berkenaan. Namun, suka diingat bahawa segala maklumat berkenaan telah dihantar oleh salah seorang puak-puak UMNO sendiri menerusi "database" profail peminpin UMNO yang terdapat di Ibu Pejabat UMNO Malaysia.

Jika benar Najib adalah Ahli Korporat FreeMason Malaysia. Maka ini adalah sesuatu yang harus diberi perhatian dan lebih besar untuk kita perkatakan. Perkara ini amat mengejutkan semua pihak. Namun, kami tidak berani untuk mengiya atau menidakkannya. Hanya pembaca sendiri boleh menilai dan menyiasat perkara ini. Kami hanya menyiarkan salinan asal maklumat berkenaan sahaja.

Maka itu disini sedikit kami huraikan tentang Freemanson dan serta kaitan dengan musuh-musuh Islam dengan identiti yang tersendiri dan sangat-sangat menjijikkan. Maka jika benar bakal PM Malaysia terlibat sebagai Ahli Kehormat FreeMason Malaysia, adalah menjadi tanggungjawab kita untuk menolak beliau naik. Jika tidak sudah pasti seluruh rakyat Malaysia yang beragama Islam akan berada dalam keadaan bahaya. Sudahlah selama ini kita dirosakkan dengan "Islam Hadhari". Mungkinkah pula selepas ini kita akan ditanamkan pula dengan "Islam Glokal" pula. Selanjutnya sila ke laman - PahangDailyOnline

SUMBER: SkuadDunBatuCaves


ARef: Hahahahaha..... nak sangat ya ko Bijan dan Rosmah jadi PM..... raserlah dulu kena telanjang.... nanti bila ko dah dibogelkan..... nak ker orang panggil ko PM Bogel???? Cukup2lah....... Baik ko takyah jadi PM atau pegang apa2 jawatan dalam Malaysia nih.... ko pergilah bercuti mengisi hari2 tua ko bersama si Rosmah tuh... dan jangan lupa jaga anak2 ko sekali!!!! Konon, kata kat Anwar agen Yahudi.... roper2nya, diri sendiri Kut???? kuang3.

0 comments:

Post a Comment

Blog Stats