Sumbangan ~ Tolong Klik.... Thanks.

Friday, November 07, 2008

Jawatan Kosong : RTM MENCARI PENYAMPAI BERITA

Dunia Tiger : RTM sedang mencari penyampai berita lelaki dan wanita yang berketrampilan.

Sila hantarkan resume dan gambar terbaru anda ke datukbeb@yahoo.com.

Semoga berjaya.



Tukang Sapu punya komen....

" yang paling ponting pandai putar bolitkan cerito... hik hik hik walaupun hangpa tau cita sebenarnya dan anda ada bukti dengan kukuh... tapi bilo skrip anda dapat lain dari apa yang sepatutnya... ando kena pandai meyakinkan penonton/pendengar percaya dengan berita yang anda sampaikan hik hik hik tak lupo juga... anda mesti berdaftar sebagai ahli umno.... untuk memudahkan temudugo..... erk sapo la datuk yang poyo pakai email datukbeb@yahoo.com nie.. tak profesional langsung...."

Aku punya komen.....

Ha3....... hantar aje resume korang dulu, jangan lupa sebelum hantor resume, daftar jadi ahli UMNO, kalau bukan ahli UMNO, mana nak dapek!!!! and then, kalau yang pompuan, mana ley pakai sopan2..... begitulah situasi Malaysia sekarang.... yang terdedah lebih disukai ramai!!!! Hantar, jangan tak hantar.... Tapi, takyahlah nak daftar jadi ahli UMNO, takyahlah nak bukak sana sinun, yang penting TAWAQQAL KEPADA ALLAH, sebab dah tak lama dah..... UMNO akan TUMBANG!!!! yeahhhhhhhhhh.

8 comments:

tepet said...

hik hik hik ...tekejut den bilo blog yang den slalu baco ado tulis namo den..hik hik hik

salam perkenalan anak reformasi

Anak Reformasi said...

salam perkenalan jugo..... hik3.

annelolly said...

aku br je pergi interview kat rtm smlam..wtf!!! dia cakap gaya aku baca brita mcm org tv 3.then kna reject r.wat d hell?da tu siap cakap jangan baca mcm pnyampai brita tv 3 cos brita tv 3 ktnggalan zaman.aku rasa aku nk gelak pun ada.aku xtau r sape yg ktggalan zaman.da tu plih yg pondan2.tu la style rtm.nk pmbuat pmbaharuan knon.tp aku rasa xda ape yg brubah.nsb la ko pny tu kerajaan pny.kalo x da lama da ttup..mmg bodoh pny rtm ko kekal kan imej lama ko.aku xnampak pn pmbaharuan yg rtm buat.so stupid...

Anonymous said...

wah...wah...syok nya korang mengata rtm yer...kalo ya pun ckp jer korang tu teda nasib nk jadi budak rtm..heheheheh...hahahaah

lee said...

meme pun rtm ketinggalan,dr den kocik smpai lar den dh tuo ni,pembaco berito dio org yg samo jo,mayb pembaca berita dia ,tunggu smpai pencen bru dio tukar yg baru..mmg x sesuai pun...x leh challenge ngan tv 3 pun..huhuhu

Anonymous said...

hahahha....Rtm syok sendiri..haha

Anonymous said...

nak join jadi pembaca berita

Unknown said...

餐飲設備 製冰機 洗碗機 咖啡機 冷凍冷藏冰箱 蒸烤箱 關島婚禮 巴里島機票 彈簧床 床墊 獨立筒床墊 乳膠床墊 床墊工廠 產後護理之家 月子中心 坐月子中心 坐月子 月子餐 銀行貸款 信用貸款 個人信貸 房屋貸款 房屋轉增貸 房貸二胎 房屋二胎 銀行二胎 土地貸款 農地貸款 情趣用品 情趣用品 腳臭 長灘島 長灘島旅遊 ssd固態硬碟 外接式硬碟 記憶體 SD記憶卡 隨身碟 SD記憶卡 婚禮顧問 婚禮顧問 水晶 花蓮民宿 血糖機 血壓計 洗鼻器 熱敷墊 體脂計 化痰機 氧氣製造機 氣墊床 電動病床 ソリッドステートドライブ USB フラッシュドライブ SD シリーズ

Post a Comment

Blog Stats