Sumbangan ~ Tolong Klik.... Thanks.

Thursday, October 16, 2008

dasyat : bakal PM difitnah lagi !..

astagfirullahalazim....
kok yer pun kalau benci sangat kat pakal PM kita... takkan lah macam ni sekali fitnahnya terhadap dia...

petang tadi motor cabok merayau-rayau dalam ruang maya ni... terjumpalah satu posting yang amat mengejutkan motor cabok. motor cabok pun "tekan break" kejap kat blog tu...

tengok dan perhati betul-betul gambar bakal PM kita ni. secara peribadi... motor cabok tidak percaya yang gambar ini gambar asal walaupun muka tu motor cabok kenal sangat. gambar ini rekaan semata-mata.... gambar yang telah diubah!. dia telah difitnah!..

ini adalah fitnah yang nyata... minta dicari... minta dikenal pasti... siapa yang buat ini "durjana". nampak sangat tukang buat gambar ni memang "buta perut" dan "buta iman". jika dibuat oleh "non muslim"... ambillah tindakan... dan jika dibuat oleh " si muslim"... jatuhkanlah hukuman...

apa yang mengejutkan motor cabok lagi... gambar ini dilabelkan dengan nama "Najib-the-Hindu" semasa motor cabok "copy" dari blog ini. kisah di sebalik gambar ni diceritakan lanjut oleh malaysia today.

motor cabok mengutuk sekeras-kerasnya orang yang menghasilkan gambar ini!..

anda bagaimana?..

allahuakhbar!..

p.s : dalam hal ini motor cabok sependapat dengan blogger nur aflah.

- Motor Cabuk


AR: MasyaAllah...... janganlah fitnah Tok Jib camnih... hehehehe.... tapi, dulu, aku duk dengaq ada anak sorang bekas PM kita buat multi prayer.... kirernya doa untuk keselamatan dan kesihatan dengan meminta otai2 daripada pelbagai agama.... buat laks kat rumah dia..... Hak tuh lagu mana pulak ya????

0 comments:

Post a Comment

Blog Stats