Sumbangan ~ Tolong Klik.... Thanks.

Monday, October 13, 2008

Anwar Selar dan Dedah Rasuah Najib


PARLIMEN, 13 OKTOBER (SK)- KETUA PEMBANGKANG, Anwar Ibrahim menyelar ketidakhadiran Timbalan Perdana Menteri Najib Tun Razak ke sidang parlimen hari ini.

Menurut wartawan kami yang berada diparlimen, Anwar yang juga Ahli Parlimen Permatang Pauh berkata Najib Perlu berada didalam dewan bagi memberikan data-data terbaru ekonomi negara.

Anwar dalam sidang hari ini berkata, Najib perlu memberi data ekonomi terbaru kerana data ekonomi yang dikemukakan pada bajet telah lapuk.

Bukan hanya Najib yang tiada didalam dewan, malah wakil-wakil dari kementerian kewangan turut tiada didewan rakyat bagi menjawab soalan krisis kewangan.

Dewan turut kecoh seketika apabila Anwar membongkar rasuah-rasuah Najib didalam dewan.

- Skuad Dun Batu Caves

AR: Kahkahkah.... lawak bebenor ya ko Najib...... upah ko tak datang ke dewan parlimen hari nih, habis ko ditelanjangkan.... tapi, pasai ko tuh kuat rasuah, seluruh Malaysia dah tahu Jib!!!! so, dun worry, takder apa2.... cuma jadik sejarah aje, dalam dewan parlimen, ada orang dedahkan........ Tahniah Jib!!!! Dolah, selamat lagilah, sebab, kemungkinan besau ko takkan jadi Presiden UMNO, sebab ada kes rasuah.... percayalah cakap aku!!!

0 comments:

Post a Comment

Blog Stats