Sumbangan ~ Tolong Klik.... Thanks.

Wednesday, October 22, 2008

Eksklusif: Terbongkar Lagi, Penyakit Misteri Mangsa Liwat Saiful Bukhari Semakin Tenat

Sebelum ini kami telah mendedahkan perihal budak "mangsa liwat" Saiful Bukhari Azlan. Laporan berkenaan beliau yang kini terpaksa dikuarantin oleh pihak-pihak tertentu, dalam usaha untuk menghalangnya membuat pengakuan sumpah bahawa "Beliau telah dipaksa oleh pihak-pihak terbabit untuk membuat pengakuan yang mantan TPM Anwar Ibrahim meliwatnya". Namun, dek kerana gusar akan pengakuan ini menyebabkan "terbongkarnya rahsia besar" kes ini maka akhirnya Saiful terus dikawal ketat oleh pihak-pihak terbabit. Khabaran terakhir yang diterima beliau telah disembunyikan disebuah kem tentera di Melaka. Perkara ini telah disahkan oleh beberapa orang individu yang mengetahui dimana Saiful berada. Kita terkadang naik hairan, gara-gara membuat pengakuan "diliwat" Saiful menjadi begitu penting oleh pihak-pihak terbabit hinggakan segala pergerakan dan aktivitinya disekat dan dikawal rapi. Bahkan dari maklumat yang kami terima segala "akses ke telefon bimbitnya" juga telah ditapis. Ini adalah bagi tujuan untuk menghalang pihak-pihak tertentu menghubungi beliau bagi tujuan membuat "pengakuan paksa" berkenaan.

Soalnya disini, mengapakah Sailful begitu istimewa tidak seperti mangsa liwat 98' dulu iaitu Azizan Abu Bakar?. Apakah dek kerana beliau itu anak muda, maka ia diberikan "suaka politik" oleh pihak-pihak tertentu demi menghalang media, keluarga, rakan-rakan atau sesiapa sahaja menghubungi beliau. Malah, mutakhir ini kita jarang sekali mendengar berita beliau dimedia arus perdana. Terakhir, ialah berkenaan tulisan beliau dalam blog peribadinya menjelang Aidil Fitri lalu. Selepas itu terus sepi tanpa berita. Anehnya, pihak media tahu pula bilakah masanya Saiful mengemaskini blog peribadinya itu. Apakah benar Saiful yang mengemaskini blognya, atau ada insan lain yang berbuat demikian bagi pihaknya?. Lantaran itu disiarkan dalam kesemua media massa, kononnya beliau masih sihat walafiat. Apakah benar beliau sihat? Inilah yang sedang bermain dibenak fikiran rakyat sebenarnya. Jika benar beliau sihat, mengapakah media tidak langsung mencerita perkembangan terkini beliau?. Apakah yang dilakukan sekarang? Dimana beliau berada?. Mengapa menyepi tanpa berita hingga membuat ramai tertanya-tanya?

Fakta Kes Liwat Saiful Bercanggah

Lebih menghairankan lagi bila fakta "liwat" yang dilaporkan adalah bercanggah. Laporan perubatan yang tidak dikemukakan oleh Hospital Kuala Lumpur (HKL), disebalik penolakan laporan dari Hospital Pusrawi dulu juga tidak dilaporkan sebagai bukti. Dari risikan kami, pihak HKL juga telah mengeluarkan laporan mengatakan Saiful tidak diliwat. Maka itu laporan tersebut disembunyikan untuk tujuan "editing". Samalah yang berlaku kepada Azizan dulu, kami sempat berjumpa dengan doktor pakar forensik dari HKL yang ditukarkan serta merta ke sebuah hospital di pantai timur selepas kejadian tersebut. Beliau menegaskan, telah diarah bertukar kerana tidak mahu "meminda" laporan perubatan yang kes liwat AzizAnwar-Azizan. Azizan tidak diliwat, tetapi pihak berkenaan mahu ia ditukar kepada "diliwat". Dek kerana enggan bersekongkol dengan pihak terbabit, beliau tetap dengan pendirian bahawa Azizan tidak diliwat. Akhirnya beliau dipersalahkan kerana enggan memberi kerjasama, dan ditukarkan serta merta. Perbualan kami pasal perkara ini berlaku dalam sebuah masjid dan beliau sendiri mengakui bahawa memang Azizan tidak diliwat. Semuanya adalah konspirasi belaka. Maka itu, apakah kes yang sama turut akan berlaku dalam "konspirasi liwat 2" ini?

Masih kita ingat lagi perihal pengakuan sumah laknat Saiful di Masjid Wilayah dulu. Biarpun beliau dilihat "benar" gara-gara akuan sumpahnya itu, namun banyak kemusyikalan dan keraguan yang timbul tentang perkara tersebut. Cara beliau bersumpah, dengan nada yang yakin dan taida langsung rasa sedih serta mengharap belas simpati, begang kita Al-Quran dengan tangan kiri, mengaku Anwar memasukkan zakar ke dalam lubang duburnya dan banyak lagi yang menampakkan kedangkalan serta kegagalan rakyat untuk percaya isu tersebut. Rakyat lebih yakin Saiful "telah dibeli" dan "menerima habuan lumayan" hasil tindakannya yang jahat itu. Ditambah lagi dengan kenyataan berbelit-belitnya tentangg kejadian tersebut, iaitu daripada suka sama suka kepada dipaksa kemudian dipaksa semula, dan akhirnya dipaksa lagi. Bukankah ini menunjukkan betapa lemahnya hujah kes ini untuk dibawa ke mahkamah.

Pindah Mahkamah Untuk Tukar Hakim

Anehnya, pihak pendakwaraya "berusaha" pula untuk memindahkan kes tersebut daripada mahkamah sesyen Jalan Duta ke Mahkamah Tinggi. Kita pun tidak yakin atas asas apa mereka ingin berbuat demikian dalam keadaan kes yang cukup meragukan itu?. Apakah kerana mereka melihat hakim yang mengendalikan kes tersebut di Mahkamah Seysen terlalu adil dan telus serta sukar untuk "dirundingkan"?. Maka itulah, mereka tahu jika mahu sabitkan juga Anwar dengan kes liwat Saiful ini hakim haruslah ditukar. Langkah membawa ke Mahkamah Tinggi adalah jalan terbaik ke arah itu. Mungkinkah mereka mahu gunakan hakim "coklat Hacks" ataupun Hakim "correct, correct, correct" untuk mengendalikan kes ini nanti. Satu keraguan yang munasabah juga surat berpindahan ditandatangani oleh Ghani Patail Peguam Negara, yang turut terlibat dalam kes liwat 1998 dulu. Mana mungkin perjalanan perbicaraan ini dapat berlaku adil melihat kepada senario ini. PM sebelum ini mengatakan bahawa Ghani tidak akan terlibat dengan kes liwat Anwar ini. Namun sebaliknya pula yang berlaku. Apakah kita yakin keadilan dapat ditegakkan untuk Anwar nanti?.

Pengakuan Sumpah Laknat Saiful

Bismillahirrahman nirrahim. Pada hari ini, 15 Ogos 2008, saya Mohd Saiful Bukhari Bin Azlan, No Kad Pengenalan 850706-01-5687 dengan ini sesungguhnya dengan nama Allah Yang Maha Pemurah Lagi Maha Penyayang berikrar dan bersumpah seperti berikut….A’uzubilahiminasyaitanirrajim.
Bismillahirrahman
nirrahim. Wallahi…Wabillahi….Wata’alahi. Saya bersumpah bahawa saya telah diliwat oleh Datuk Seri Anwar Ibrahim pada 26 hb Jun 2008 iaitu pada tarikh tersebut Datuk Seri Anwar Ibrahim telah memasukkan zakarnya ke dalam lubang dubur saya. Jika saya berdusta, atas pengakuan ini, maka saya berdusta terhadap Allah dan saya sanggup menerima azab, laknat dan kutukan daripada Allah hingga ke kiamat. Wallahualam.” Membaca dan mendengar akuan bersumpah Saiful ini seolah-olah macam menonton satu cerita "drama di TV". Apa tidaknya, beliau dilihat terlalu mengikut skrip hingga terbaca perkataan "memasukkan zakarnya ke dalam dubur saya". Macamlah orang tidak tahu jika dinamakan "liwat" maknanya itulah caranya.

Maka Saiful tidak perlu mengaku memasukkan sesuatu ke dalam sesuatu lagi. Maksud memasukkan sesuatu itu mudah bagi Saiful, ikut logik jika kejadian ini berlaku kepada seorang perempuan pun sudah pasti kita akan ditendang dan terajang oleh mangsa. Namun, apakah Saiful hanya menahan duburnya untuk "dirodok" oleh Anwar tanpa melawan?. Apakah tenaga anak muda awal 20an itu tidak terdaya untuk melawan tenaga orang 60an seperti Anwar. Lainlah macam puak-puak UMNO (lihat foto ketika pilihanraya kecil Permatang pauh dulu). Jika dipaksa, bukankah mangsa akan melawat. Takkan kita dipaksa tiba-tiba kita buka seluar, seluar dalam dan kemudian menongeng bontot?.

Bukan senang kerja memasukkan zakar ke dalam dubur seperti yang dikatakan Saiful. Mesti berlaku adengan "ringan-ringan" terlebih dahulu untuk menimbulkan ghairah dan berahi. Namun, jika dipaksa apakah Saiful akan timbul berahi?. Jika tidak berahi bolehkah Anwar memasukkan zakarnya begitu mudah tanpa Saiful melawan?. Mungkinkah Anwar menggunakan minyak "Johnson & Johnson" untuk memudahkan tugas itu?. Justeru itulah kami merasakan kejadian ini tidak masuk dek akal langsung. Anda sendiri boleh "menggambarkan" kejadian yang berlaku ini sebenarnya.

Kedua
, beliau sanggup bersumpah andainya beliau berdusta maka beliau rela menerima azab, laknat dan kutukan dari Allah hingga ke hari kiamat. Bahkan beliau turut melibatkan keluarga dan keturunnya dalam hal ini. Saiful langsung tidak boleh berfikir, kes ini adalah kes dirinya dan tidak perlu melibatkan seluruh keluarga dan keturunannya. Apakah akan terjadi jika kes ini benar-benar "satu penipuan"? Puak-puak UMNO mungkin mudah percaya dengan sumpah Saiful ini, namun jika diamati betul-betul terdapat percanggah fakta skrip yang disediakan. Pengakuan dipaksa menunjukkan adengan itu berlaku hanya sekali sahaja. Namun kes Anwar di mahkamah ialah suka sama suka, makna ia berlaku dengan sukarela antara keduanya..

Beliau secara terbuka menegaskan bahawa beliau tidak rela diliwat dan diliwat secara paksa, sedangkan di dalam pertuduhan yang dikenakan ke atas Anwar Ibrahim adalah Seksyen 377B Kanun Keseksaan iaitu dakwaan melakukan hubungan seks di luar tabii terhadap Saiful secara sukarela. Justeru dalam kes ini, yang mana satu terpakai, suka-sama-suka ataupun secara paksa? Kenyataan bahawa ‘beliau diliwat kali pertama pada 26 Jun 2008′ sekaligus melengkapkan keraguan munasabah episod dakwaan dangkal ke atas Anwar, apabila dalam laporan akhbar utama akhir Jun dan awal Julai lepas melaporkan bahawa Saiful mendakwa dia diliwat beberapa kali oleh Anwar, kali terakhir pada 26 Jun lalu di sebuah kondominium di Damansara.

Saiful Berhubung Dengan Mindef Sejak Februari

Sebelum ini TPM Najib Razak mengakui bahawa Saiful datang bertemu dengan beliau pada 25 Jun 2008 untuk melaporkan mengenai Saiful diliwat beberapa kali. Keraguan juga timbul, apakah tujuan sebenar Saiful menemui Najib pada 25 Jun 2008 tersebut sekiranya beliau hanya diliwat pada 26 Jun 2008 sebagaimana didakwa ? Lebih aneh lagi bila akuan sumpah laknat itu dibuat sehari menjelang pencalonan pilihanraya kecil Permatang Pauh dan didalam blognya juga Saiful ada menyatakan "selamat bertanding" kepada Anwar. Bukankah ini menunjukkan akuan sumpah yang dilakukan itu adalah kerana politik semata-mata. Siapakah yang sebenarnya mencatur dan merencanakan semua ini?. Pastilah orang yang berkepentingan dan tempat beliau mengadu hal tersebut. Siapa lagi kalau bukan orang yang menawarkan biasiswa kepadanya biarpun beliau telah dibuang dari pengajian di Uniten. Bukankah aneh kejadian ini, penuh dengan keraguan dan tipu muslihat sebenarnya.

Malahan Saiful juga dikatakan sering berkunjung dan berhubung dengan pihak terbabit sejak Februari 2008 lagi. Walhal beliau bekerja di pejabat Anwar pada bulan Mac 2008. Ini bermakna mereka sudah merancang semua ini sejak awal lagi. Kami mempunyai fakta tentang panggilan telefon yang dibuat oleh Saiful kepada 6 nombor utama termasuk dua nombor di Mindef (Kementerian Pertahanan) sejak Februari 2008. Namun, amat malang, bila semakan semula dibuat pihak TM telah meminda talian terbabit. Ini didedahkan oleh beberapa orang rakan Saiful yang masih dapat berhubung dengan beliau dulu.

Saiful Dipercayai Sakit Kerna Sumpah Laknat

Info terkini yang kami perolehi beliau sememangnya sedang mengalami penyakit misteri dan tidak seperti apa yang dilaporkan dalam blognya. Justeru itulah kelibatnya dihalang dalam mana-mana media arus perdana. Sebelum ini kami telah mendedahkan beliau telah dibawa oleh beberapa orang penjaganya untuk menerima rawatan di beberapa buah pusat perbuatan tradisional termasuk seorang Tabib di Sungai Petani, Kedah. Beliau dipercayai mengalami masalah untuk membuang air kecil dan besar serta "anunya" telah bernanah. Biarpun ramai yang mahukan fakta atas perkara ini, terus terang kami ingin nyatakan mana mungkin kami boleh beri fakta. Jika fakta beliau tidak diliwat dari Hospital Pusrawi sekali pun dianggap satu penipuan. Apatah lagi jika kami lampirkan fakta. Mana mungkin "bomoh atau dukun" mempunyai rekod perubatan untuk didedahkan?. Cukup kami nyatakan bahawa perkara ini didedahkan oleh beberapa orang saudara mara terdekat dan sahabat-sahabat Saiful.

Khabarnya sakitnya kian parah kini, dan beliau dipercayai tidak boleh membuang air besar dan kecil mengikut saluran biasa. Kini pihak terbabit telah menebuk tepi pinggangnya itu untuk dimasukkan saluran bagi memudahkan beliau membuang air besar !!. Jika tidak beliau kemungkinan besar akan terus sakit dan bakal tersiksa hingga akhir hayat atau meninggal dunia. Soalnya kenapa beliau tidak dibawa ke mana-mana hospital?. maklumat yang kami terima, atas arahan pihak-pihak tertentu mereka tidak dibenarkan membawa Saiful ke hospital takut perkara ini akan tededah. Maka terpaksa Saiful dirawat secara tradisional dan seseekali doktor pakar datang melawat ke kediamannya sekarang. Pihak terbabit dipercayai lebih rela Saiful mati daripada mendedahkan rahsia sebenar tentang kes liwatnya dengan Anwar. Saiful ingin membuat pengakuan tersebut kerana mendapat nasihat daripada beberapa orang tokoh agama dan pakar perubatan tradisional. Namun hasratnya itu dihalang kerana beliau kini mempunyai "khadam yang menjaga disekelilingnya". Kasihan benar mendengar cerita terkini Saiful ini. Apapun kamu harapkan agar beliau akan selamat dan akhirnya kembali ke pangkal jalan. Namun takdir penentu segalanya. Juseteru itulah kini beliau masih disembunyikan atas faktor keselamatan pihak terbabit dan bukannya diri Saiful sendiri sebenarnya.

[Dengan pendedahan terbaru ini, maka kami amatlah berharap agar para peminat laknat Saiful ini akan mengambil ikhtibar kejadian yang bakal menimpa dirinya ini. Saiful kini menjadi bahan ujikaji pihak-pihak tertentu, beliau terpaksa menderita dan menanggung sakit tanpa pembelaaan. Mungkinkan ini bala yang menimpa diri anak muda ini. Sama-samalah kita fikirkan apa yang berlaku adalah kehendak Allah jua. Andai perkara ini tidak benar, masakan maklumat ini boleh terdedah dikalangan mereka yang rapat dengan Saiful Bukhari?].

- PahangDaily

ARef: Kalau berita ini benar, mintak2lah Saiful tuh pergi jumpa Anwar untuk minta maaf dan umumkan secara rasmi kepada seluruh rakyat Malaysia agar penyakitnya cepat sembuh dan sempat bertaubat....... kalau berita ini tidak benar, janganlah marah ya Saiful.... sebab ko buat laporan pun banyak kali tukar statement, sekejap sekali, sekejap dua kali, sekejap berkali-kali..... apa punya kali lah ko nih... patutler tak lepas Universiti, tak reti nak bilang mengalahkan budak tadika!!!!

0 comments:

Post a Comment

Blog Stats